Doorgaan naar hoofdcontent

Laatste Video:

NK Surftour 2019 - Texel

De tweede stop van de NK Surftour 2019 op het strand van Texel. Een dag extra wachten werd beloond met mooie hoge golven die de hele dag maar binnen bleven komen. De surfers hadden dus alle tijd op hun runs te perfectioneren. Wie gaat er meet die nieuwe auto naar huis en wie gaat er mee naar Frankrijk.Muziek in deze video komt van Soundstripe.Top 5 Skateparken

Er zijn een aantal manieren om naar skateparken te kijken. Wat is het beste DIY park, wat is het beste indoor park, wat is het beste park voor kidz.
In dit lijstje de "beste" outdoor parken die door een gemeente is neergezet. Geen entree, 24/7 beskatebaar.

5 - Silverhills in Lelystad.

Vlak naast het centrum aan de .... dreef ligt skatepark Silverhills. Bij aankomst vind je dat het park overvol is. Dat is ook zo. Maar let even op hoe de locals in het park rijden en je kan je prima vermaken. De coping van de pool is te glad door de wax van de inliners.

4 - Skatepark Amersfoort

Naast de IKEA. Dus je stuurt je vrouw de winkel in en jij gaat lekker skateboarden. Wel een skatepark van het type eind jaren 90 maar dan wel een stapje plus. Hoge quarterpipe met hip, brede miniramp, groot street gedeelte wat hoger en hoger gaat en lage curbs voor de liefhebbers. Wat wil je nog meer.

3 - the Canyon in Zutphen.

Skatepark met pool en cradle. Niet dat je er veel gebruik van maakt, maar wel leuk om even te proberen. Street gedeelte heeft als wat je wilt inclusief een dikke stairs met een rail. Voor mannen met ballen.


2 - Skatepark Purmerend.

Naast het Leegwaterbad ligt een vernieuwd skateparkje. Gewoon lekker rondrijden zonder moeilijk te hoeven doen. Niet een super uitdaging maar prima voor een laidback avond sessie met je vrienden.

1 - Skatepark Didam

Dit parkje was voor ons de verrassing van 2014. Aan de rand van de stad ligt een heel klein parkje wat zo goed in elkaar zit dat je eeuwig rond kan blijven rondrijden. De obstakels staan zo opgesteld dat je truc na truc na truc kan blijven maken.

Gelukkig zijn er nog veel meer dikke outdoor skateparken in Nederland. Ik kan niet wachten tot het (er) weer tijd is om in de auto te stappen en een nieuwe ontdekkingsreis te beginnen.

Reviews:

"Johnny Dertien is als producent van dagedits en eventverslagen precies de persoon die wij nodig hebben. Hij werkt goed, zelfstandig maar wel naar behoefte van ons (de klant) en heel belangrijk ...snelheid in zowel het verslag als de edit zelf! Een dagedit van een evenement wordt kant en klaar aangeleverd voor onze social media kanalen nog op het evenement zelf! Daar worden wij en zeker ook de deelnemers aan onze evenementen blij van!!"

Alex Schuttert - Exeventure Sports & Events - Zaandam


"In de sportbranche draait alles om gevoel en beleving en Johnny Dertien is als geen ander in staat om dit op de juiste manier over te brengen op video. Daarnaast, zeker niet onbelangrijk, is hij al menig maal mijn "reddende engel" geweest als het ging om spoedklussen. Hij weet binnen korte tijd met relatief weinig input het juiste te realiseren. Als dat geen topsport is!"

Kelly van der Geest - Marketing en PR manager - kleertjes.com


"Johnny 13 had mij gevraagd een intro te geven voor de video coverage tijdens het Nederlands Kampioenschap Snowboarden in Laax. Dit was mijn eerste ervaring voor de camera. Dankzij zijn goede coaching, en samenstelling van de video, hebben velen kijkers dit als prettig materiaal beschouwd. Buiten het zijn van een goede cameraman en video-editor beschikt Johnny 13 over prettige coachingsvaardigheden."

Erik Daalder - Industry Trainer Consultant

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *