Doorgaan naar hoofdcontent

Laatste Video:

3 Nations MTB Cup Saalhausen - VLOG 042

GP Wielren Ploegentijdrit Dronten - Clubcompetitie 2018


Op Zaterdag 8 september stond ik bij Flevonice voor de 9e stop van de Clubcompetitie 2018 voor Amateur wielrenners. Er stond een wielren ploegentijdrit door de polder op het programma. 25 Wielrenteams stonden er klaar voor een race van 42 kilometer door de flevopolder. Welk wielrenteam heeft de snelste tijd, welk team zet als snelste 4 wielrenners over de finishlijn.

 Videografie en edit: Johnny 13
Voiceover: Daan van den Berg
Motard: Timo Smits

Reviews:

"Johnny Dertien is als producent van dagedits en eventverslagen precies de persoon die wij nodig hebben. Hij werkt goed, zelfstandig maar wel naar behoefte van ons (de klant) en heel belangrijk ...snelheid in zowel het verslag als de edit zelf! Een dagedit van een evenement wordt kant en klaar aangeleverd voor onze social media kanalen nog op het evenement zelf! Daar worden wij en zeker ook de deelnemers aan onze evenementen blij van!!"

Alex Schuttert - Exeventure Sports & Events - Zaandam


"In de sportbranche draait alles om gevoel en beleving en Johnny Dertien is als geen ander in staat om dit op de juiste manier over te brengen op video. Daarnaast, zeker niet onbelangrijk, is hij al menig maal mijn "reddende engel" geweest als het ging om spoedklussen. Hij weet binnen korte tijd met relatief weinig input het juiste te realiseren. Als dat geen topsport is!"

Kelly van der Geest - Marketing en PR manager - kleertjes.com


"Johnny 13 had mij gevraagd een intro te geven voor de video coverage tijdens het Nederlands Kampioenschap Snowboarden in Laax. Dit was mijn eerste ervaring voor de camera. Dankzij zijn goede coaching, en samenstelling van de video, hebben velen kijkers dit als prettig materiaal beschouwd. Buiten het zijn van een goede cameraman en video-editor beschikt Johnny 13 over prettige coachingsvaardigheden."

Erik Daalder - Industry Trainer Consultant

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *