Doorgaan naar hoofdcontent

Laatste Video:

3 Nations MTB Cup - Zoetermeer

UEC MTB Strandrace 2018 - Scheveningen

Meer dan 500 mountainbikers stonden er op het strand van Scheveningen voor het Europees Kampioenschap MTB Beachrace. Achterin een nieuwe Mercedes Pick Up truck volgde ik de 3 kopgroepen met daar in o.a. Roy Beukers, Frans kampioen Benoit Daeminck, Bram Imming, Richard Jansen, Bram Rood en Lars Boom. Bij de vrouwen ging de in de slotfase van de MTB strandrace tussen Pauliena Rooijakkers en Riejanne Markus. Er stond een stevige wind en af een toe kwam de regen met bakken uit de hemel. Dit was weer een mooie race.

Johnny 13 Evenement Videografie

Reacties

Reviews:

"Johnny Dertien is als producent van dagedits en eventverslagen precies de persoon die wij nodig hebben. Hij werkt goed, zelfstandig maar wel naar behoefte van ons (de klant) en heel belangrijk ...snelheid in zowel het verslag als de edit zelf! Een dagedit van een evenement wordt kant en klaar aangeleverd voor onze social media kanalen nog op het evenement zelf! Daar worden wij en zeker ook de deelnemers aan onze evenementen blij van!!"

Alex Schuttert - Exeventure Sports & Events - Zaandam


"In de sportbranche draait alles om gevoel en beleving en Johnny Dertien is als geen ander in staat om dit op de juiste manier over te brengen op video. Daarnaast, zeker niet onbelangrijk, is hij al menig maal mijn "reddende engel" geweest als het ging om spoedklussen. Hij weet binnen korte tijd met relatief weinig input het juiste te realiseren. Als dat geen topsport is!"

Kelly van der Geest - Marketing en PR manager - kleertjes.com


"Johnny 13 had mij gevraagd een intro te geven voor de video coverage tijdens het Nederlands Kampioenschap Snowboarden in Laax. Dit was mijn eerste ervaring voor de camera. Dankzij zijn goede coaching, en samenstelling van de video, hebben velen kijkers dit als prettig materiaal beschouwd. Buiten het zijn van een goede cameraman en video-editor beschikt Johnny 13 over prettige coachingsvaardigheden."

Erik Daalder - Industry Trainer Consultant

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *