Doorgaan naar hoofdcontent

Laatste Video:

3 Nations MTB Cup - Zoetermeer

Contact en Info


Kom, laten wij samen een video gaan maken!

De snelste manier om met Johnny Dertien contact op te nemen is ouderwets te bellen of te sms'n met
+31-6-51709483

U kunt ook een bericht versturen via het mail formulier onderaan deze pagina

@johnnydertien op Social Media

Natuurlijk is Johnny Dertien ook te vinden op Social Media.
YouTube | Facebook | Twitter | Google+

Of kom eens koffie drinken in de J13 studio:

Sluispolderweg 17C
1505 HJ Zaandam
The Netherlands
Maar wat kost zo'n videoreportage dan uiteindelijk?

Johnny 13 werkt met een uurtarief. Afhankelijk van de wensen duurt het maken van een video langer of korter. Globaal bestaat het maken van een video bestaat uit een aantal onderdelen:

Pre-Productie (2h): Overleg over de video. Wat voor muziek moet er onder, wat voor thema moet de video hebben. Waar moet de video gepubliceerd worden. Youtube? Facebook? Instagram? Klaarzetten van het thema, sponsordia's, zoeken naar de juiste muziek.

Filmen op locatie (4-6h): Het uiteindelijke filmen op het evenement. Dit is natuurlijk afhankelijk van de duur van het evenement en wat de uiteindelijke wensen van de organisatie zijn.

Editen van de Footage (4-6h): Van al die beelden moet een video gemaakt worden. Als het mogelijk is wordt hier al op het evenement mee gestart zodat er geen tijd wordt verloren met het reizen naar de studio. Als de video bijna klaar is krijgt u, als opdrachtgever, een preview te zien. Wordt de preview goedgekeurd, dan wordt de video afgemaakt en gepubliceerd op het van te voren afgesproken kanaal.

Een evenement video kost ongeveer 9 tot 14 uur om te maken. Daarnaast zijn er nog de kosten voor een speciale thema's en de kosten voor de muziek. Maar het is mogelijk om voor minder dan € 500,00 een complete video productie aan het evenement toe te voegen.

Drone Shots of een video in VR 360

Hebben jullie speciale wensen? Willen jullie drone footage een video in 360 graden? Een live stream op Facebook, een verhaal op Instagram, extra interviews of meer camera beelden. Er is heel veel mogelijk.

Dus zijn jullie op zoek naar iemand die snel een video reportage van een evenement kan maken, neem dan contact op met Johnny Dertien. Voordat je het weet hebben jullie een video filmpje op YouTube, Facebook of Instagram staan.


Reviews:

"Johnny Dertien is als producent van dagedits en eventverslagen precies de persoon die wij nodig hebben. Hij werkt goed, zelfstandig maar wel naar behoefte van ons (de klant) en heel belangrijk ...snelheid in zowel het verslag als de edit zelf! Een dagedit van een evenement wordt kant en klaar aangeleverd voor onze social media kanalen nog op het evenement zelf! Daar worden wij en zeker ook de deelnemers aan onze evenementen blij van!!"

Alex Schuttert - Exeventure Sports & Events - Zaandam


"In de sportbranche draait alles om gevoel en beleving en Johnny Dertien is als geen ander in staat om dit op de juiste manier over te brengen op video. Daarnaast, zeker niet onbelangrijk, is hij al menig maal mijn "reddende engel" geweest als het ging om spoedklussen. Hij weet binnen korte tijd met relatief weinig input het juiste te realiseren. Als dat geen topsport is!"

Kelly van der Geest - Marketing en PR manager - kleertjes.com


"Johnny 13 had mij gevraagd een intro te geven voor de video coverage tijdens het Nederlands Kampioenschap Snowboarden in Laax. Dit was mijn eerste ervaring voor de camera. Dankzij zijn goede coaching, en samenstelling van de video, hebben velen kijkers dit als prettig materiaal beschouwd. Buiten het zijn van een goede cameraman en video-editor beschikt Johnny 13 over prettige coachingsvaardigheden."

Erik Daalder - Industry Trainer Consultant

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *