Over J13

Online videoreportage's en evenement video's

We weten allemaal dat een kort filmpje op sociale media heel veel impact kan hebben en geen enkel evenement meer zonder kan. Nu is het vandaag de dag een fluitje van een cent om met een mobiele telefoon een aantal Instagram video's te schieten en deze te posten. Maar een compleet evenement filmen van start, race, finish en prijsuitreiking dat is voor organisaties een hele opgave. Vervolgens duurt het nog dagen, of zelfs weken, voordat er een evenement filmpje online op YouTube staat. De deelnemers hebben er dan alweer 3 evenementen op zitten en kijken alleen nog maar naar het volgende evenement op de agenda. Zijn jullie op zoek naar iemand die snel een dag-edit van een evenement moet maken? Willen jullie een video stream zonder budget? Hebben jullie een bedrijfs-evenement op de planning staan waar jullie een video van willen laten maken? Vul dan het CONTACT formulier in. Met meer dan 17 jaar ervaring in het snel realiseren van webvideo's, gaat het Johnny 13 lukken om ook voor jouw een video in een dag te maken.


Snelheid

Veel deelnemers willen graag aan familie en vrienden laten zie hoe mooi / zwaar / nat hun wedstrijd was, wat voor feest er gemist is of welke action sporter ze hebben zien vliegen. Die video reportage willen ze niet volgende week aan bekenden laten zien, dat willen ze NU laten zien!! In de wereld van online media is snelheid belangrijk. Bezoekers van een evenement wachten geen week meer op een aftermovie. Als evenement videograaf heeft Johnny 13 zich gespecialiseerd in het produceren, filmen, editen en publiceren van creatieve evenement video's op één en dezelfde dag.  

Binnen 5 uur een videoreportage online

Door Johnny's jaren lange ervaring bij het maken van evenement filmpjes lukt het hem om binnen 5 uur na de prijsuitreiking een videoreportage online te zetten. Dus op het moment dat de deelnemers klaar zijn met hun avondeten en met laptop of tablet op de bank ploffen staat er op social media een video filmpje op hun te wachten. Klaar om nog even na te genieten van een mooie wedstrijd.

VLOG met Ramon Sinkeldam

VLOG

Als Johnny 13 op pad is naar een evenement maakt hij meer mee dan je terug ziet in de video's. Hij vraagt zich regelmatig af: hoe kom ik hier nu weer terecht? In zijn VLOG deelt hij zijn ervaringen. Over de mooie dingen die hij mee maakt. De gadgets die hij gebruikt, zijn familie thuis maar ook de zaken waar hij door zijn midlivecrisis aan stoort."John had mij gevraagd een intro te geven voor de video coverage tijdens het Snowfest in Laax. Dit was mijn eerste ervaring voor de camera. Dankzij zijn goede coaching, en samenstelling van de video, hebben velen kijkers dit als prettig materiaal beschouwd. Buiten het zijn van een goede cameraman en video-editor beschikt John over prettige coachingsvaardigheden." 
Erik Daalder - Industry Trainer Consultant
 
"John uses his deep knowledge of video imaging to embrace action sports in a way it might make you think. " How have I not though about it before? "I shall not hesitate in hiring his company again. Excellent work!" 
Flavio Badenes - Owner at Concrete Surfer Skateboards
 
"Hardest working man in showbizz!" 
Alex Schuttert - Exventure - via Facebook