Doorgaan naar hoofdcontent

Laatste Video:

3 Nations MTB Cup - Zoetermeer

Over Johnny 13

Johnny 13 - Missie en Visie

Het creëren van eerlijke video content op een snelle en vakkundige manier. Daar bij rekening houden met de wensen van de organisatie. Integer zijn aan de sport is essentieel met voldoende oog voor de sponsorbelangen. De ziel van de sport beleving mag daarbij niet door de commercie aangetast worden.

Online videoreportage's en evenement video's

We weten allemaal dat een kort filmpje op sociale media heel veel impact kan hebben en geen enkel evenement meer zonder kan. Nu is het vandaag de dag een fluitje van een cent om met een mobiele telefoon een aantal Instagram video's te schieten en deze te posten. Maar een compleet evenement filmen van start, race, finish en prijsuitreiking dat is voor organisaties een hele opgave. Vervolgens duurt het nog dagen, of zelfs weken, voordat er een evenement filmpje online op YouTube staat. De deelnemers hebben er dan alweer 3 evenementen op zitten en kijken alleen nog maar naar het volgende evenement op de agenda. Zijn jullie op zoek naar iemand die snel een dag-edit van een evenement moet maken? Willen jullie een video stream zonder budget? Hebben jullie een bedrijfs-evenement op de planning staan waar jullie een video van willen laten maken? Neem dan contact op met Johnny 13. Met meer dan 17 jaar ervaring in het snel realiseren van webvideo's, gaat het Johnny 13 lukken om ook voor jouw een video in een dag te maken.

Snelheid

Veel deelnemers willen graag aan familie en vrienden laten zie hoe mooi / zwaar / nat hun wedstrijd was, wat voor feest er gemist is of welke action sporter ze hebben zien vliegen. Die video reportage willen ze niet volgende week aan bekenden laten zien, dat willen ze NU laten zien!! In de wereld van online media is snelheid belangrijk. Bezoekers van een evenement wachten geen week meer op een aftermovie. Als evenement videograaf heeft Johnny 13 zich gespecialiseerd in het produceren, filmen, editen en publiceren van creatieve evenement video's op één en dezelfde dag.

Binnen 5 uur een videoreportage online

Door Johnny's jaren lange ervaring bij het maken van evenement filmpjes lukt het hem om binnen 5 uur na de prijsuitreiking een videoreportage online te zetten. Dus op het moment dat de deelnemers klaar zijn met hun avondeten en met laptop of tablet op de bank ploffen staat er op social media een video filmpje op hun te wachten. Klaar om nog even na te genieten van een mooie wedstrijd.

VLOG met Ramon Sinkeldam

VLOG

Als Johnny 13 op pad is naar een evenement maakt hij meer mee dan je terug ziet in de video's. Hij vraagt zich regelmatig af: hoe kom ik hier nu weer terecht? In zijn VLOG deelt hij zijn ervaringen. Over de mooie dingen die hij mee maakt. De gadgets die hij gebruikt, zijn familie thuis maar ook de zaken waar hij door zijn midlivecrisis aan stoort.

Reviews:

"Johnny Dertien is als producent van dagedits en eventverslagen precies de persoon die wij nodig hebben. Hij werkt goed, zelfstandig maar wel naar behoefte van ons (de klant) en heel belangrijk ...snelheid in zowel het verslag als de edit zelf! Een dagedit van een evenement wordt kant en klaar aangeleverd voor onze social media kanalen nog op het evenement zelf! Daar worden wij en zeker ook de deelnemers aan onze evenementen blij van!!"

Alex Schuttert - Exeventure Sports & Events - Zaandam


"In de sportbranche draait alles om gevoel en beleving en Johnny Dertien is als geen ander in staat om dit op de juiste manier over te brengen op video. Daarnaast, zeker niet onbelangrijk, is hij al menig maal mijn "reddende engel" geweest als het ging om spoedklussen. Hij weet binnen korte tijd met relatief weinig input het juiste te realiseren. Als dat geen topsport is!"

Kelly van der Geest - Marketing en PR manager - kleertjes.com


"Johnny 13 had mij gevraagd een intro te geven voor de video coverage tijdens het Nederlands Kampioenschap Snowboarden in Laax. Dit was mijn eerste ervaring voor de camera. Dankzij zijn goede coaching, en samenstelling van de video, hebben velen kijkers dit als prettig materiaal beschouwd. Buiten het zijn van een goede cameraman en video-editor beschikt Johnny 13 over prettige coachingsvaardigheden."

Erik Daalder - Industry Trainer Consultant

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *